Skräddarsydda lösningar - efter dina behov

Vi hjälper dig med tillverkning, installation och leverans

Ring 08-10 10 04 för personlig rådgivning

Vi kan tillverka efter önskemål

Vi erbjuder helhetslösningar anpassade efter dina önskemål.
Vår expertis omfattar tillverkning, leverans och installation, allt inom Stockholmsområdet.

Helhetslösningar efter önskemål

Vi specialiserar oss på att tillverka produkter som uppfyller dina önskemål och krav. Oavsett om det handlar om specifika mått eller materialval, är vi här för att skapa den perfekta lösningen för dig.

Leverans och installation inom Stockholm

Vi tar hand om hela processen, från tillverkning till leverans och installation. Med fokus på Stockholm ser vi till att din skräddarsydda lösning når dig och installeras med precision.

Din partner inom restaurangutrustning och planering

På Alilux lägger vi stort värde i långsiktiga relationer och har under åren planerat, ritat och utrustat flera av Sveriges mest framgångsrika pizzerior. Vi brinner för att se drivna entreprenörer och företagare i restaurangbranschen lyckas med sin verksamhet och är stolta över att få vara en bidragande faktor och oavsett om du drömmer om din första restaurang eller om du redan driver ett restaurangimperium är vi rätt partner för dig.

Genom att samarbeta uteslutande med pålitliga leverantörer strävar vi efter att garantera de bästa möjliga resultaten för dig som kund

rational.png
rational.png

Behöver du ett prisförslag?

Vill du veta mer om hur våra skräddarsydda helhetslösningar kan passa ditt projekt och din budget? Begär en kostnadsfri offert! Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan bistå dig på bästa möjliga sätt.