Välkommen till Alilux:s Pizzaportal – din guide i pizzeriautrustningens värld

Upptäck en värld av information och råd för att välja och använda utrustning i din pizzeria. Oavsett om du är ny i branschen eller en erfaren ägare, erbjuder vi resurser anpassade för traditionell pizzeria-utrustning.

Degblandare: den oumbärliga hjälpen i varje pizzeria

Att välja rätt degblandare är avgörande för en effektiv pizzeria. En bra degblandare ska inte bara hantera den volym och konsistens du behöver, utan också vara energieffektiv och enkel att underhålla. Vi guidar dig genom valet av maskiner som möter dina specifika behov och ger tips för optimal användning och underhåll. Läs mer

Pizzaugnar: hjärtat i ditt kök

Upplev skillnaden med rätt pizzaugn från Alilux, kärnan i din pizzeria. Vårt sortiment inkluderar Sveba Dahléns kvalitetsugnar, anpassade för alla typer av pizzerior. Från klassisk till högtemperaturbakning, hitta den perfekta ugnen för din unika stil. Utforska.

Pizzakylbänkar: effektivitet och funktionalitet

En pizzakylbänk håller dina ingredienser färska och inom räckhåll. Effektiviteten i din arbetsprocess förbättras med rätt kylbänk, som erbjuder både lagring och arbetsyta. Vi hjälper dig att förstå hur olika modeller kan passa in i din verksamhet och bidra till en smidigare pizzatillverkning. Fortsätt läsa.

Pizzapressar och pizzaspadar: skapa perfekta pizzor

Att skapa den perfekta pizzan kräver rätt verktyg. En pizzapress kan spara tid och ge konsekventa resultat, medan en bra pizzaspade är avgörande för hantering och bakning. Här hittar du tips på att välja rätt utrustning och tekniker för att höja din pizzatillverkning till nästa nivå. Lär dig mer.

Reservdelar: säkerställ kontinuitet i din verksamhet

Att hålla din utrustning i drift är avgörande för din verksamhet. Med rätt reservdelar redo minskar du risken för oväntade driftstopp. Vi ger dig information om vilka reservdelar som är viktiga att ha tillgängliga och hur du planerar för regelbundet underhåll.

Det är viktigt att förstå vilka reservdelar som är mest kritiska för din pizzeriautrustning. Genom att ha rätt delar på lager kan du snabbt åtgärda eventuella problem och hålla din verksamhet igång utan avbrott. Vår artikel täcker nyckelkomponenter och ger råd om hur du skapar en effektiv reservdelsstrategi för långsiktig driftssäkerhet. Läs mer.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Har du frågor eller behöver du vägledning i ditt val av pizzeriautrustning? Våra experter är redo att hjälpa dig med personlig service och ge dig råd för att välja rätt lösningar. Oavsett om du behöver specifik utrustning eller bara vill diskutera bästa praxis, är vi här för att stödja dig. Kontakta oss.